Az ősz legfinomabb zöldségeit a tányérodra!
Jegyek
Az ősz legfinomabb zöldségeit a tányérodra!
Az ősz lassú, de biztos léptekkel közelít, s ahelyett, hogy kesergünk rajta, élvezzük a szüretet, s a gyönyörűszép termésekből pompás fogásokat készítünk Nektek. Ebédünket indítsuk egy mennyei zellerkrémlevessel, melyhez fűszeres kenyérkockákat kínálunk, majd a kinti grillen sütött csirkemell steak-et sütőben ropogósra sült zöldségek kísérik: krémes édesburgonya, pompás lilakáposzta, édeskésre sült hagymák, ropogós fodroskel, s ízletes paprikák. Mindkét fogásunk gluténmentesen készül, lisztet nem használok az elkészítésükhöz. Az étkezést kávéval zárjuk, majd bejárjuk az őszi színekben pompázó Panorámakertet.